1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

swapped D16Z6 in my sol,wont rev over 3 grand

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by 1sol2nv, Oct 25, 2004.

  1. 1sol2nv

    1sol2nv Junior Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2004
    hey guys/girls i have a 94 honda delsol si.I replaced my D16Z6 and the car won't rev over 3,000 rpms.There isn't a cel and the idle in really rough.Any help would be greats thanks in advance :(
     
  2. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    TPS maybe, that was my problem.
     
  3. 1sol2nv

    1sol2nv Junior Member

    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2004


    is that located on the throttle body,also could it be that i don't have the hoses etc hooked up wrong
     
  4. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    could be the tps, but most likely, its a bad/not connected right map sensor.
     
  5. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    if you have vacuum hoses disconnected or something that coukd cxause it too. Check both the map and tps, there both on the throttle body
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page