1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

The Big Came Motor Results

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by Riceburner, Apr 16, 2003.

  1. Riceburner

    Riceburner Senior Member

    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 11, 2002
    Location:
    Tennessee
    well i unhooked vtec and it still does it...could it be the timing?? but i dont understand why it could be that b/c it wasnt out of time before i started workin on it..
     
  2. liquid00meth

    liquid00meth Senior Member

    Messages:
    3,201
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 26, 2002
    Location:
    Laconia, NH
    I think I speak for everyone when I say,

    what the hell are you talking about?
     
  3. La_Pieuvre

    La_Pieuvre Senior Member

    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Dallas, TX
    I think this thread is a follow-up to this one :) link
     
  4. liquid00meth

    liquid00meth Senior Member

    Messages:
    3,201
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 26, 2002
    Location:
    Laconia, NH

    lol.


    Check your timing belt. What ECU are you running? Your Vtec solenoid needs to be hooked up, not disconnected
     
  5. xj0hnx

    xj0hnx I wanna be sedated VIP

    Messages:
    14,172
    Likes Received:
    48
    Joined:
    Nov 10, 2002
    Location:
    C.C.TX.

    And it still doesn't make any sense.
     
  6. SleEPeR_CRX

    SleEPeR_CRX Senior Member

    Messages:
    1,226
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2002
    Location:
    Vancouver B.C. canada
    check if your map sensor is hooked up correctly, check if your o2 sensor is working, see if u have any vaccume lines that are hooked up incorrectly, all these could make it idle rough.
     
  7. Riceburner

    Riceburner Senior Member

    Messages:
    388
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 11, 2002
    Location:
    Tennessee
    im cu_druln...i was usin my old name until i figure out what was wrong wit my car...im running the EX computer...vtec is hooked up...and is hooked up right...im confused..map sensor may be bad but i'd had to buy one and it not be it..i just want it running enough for me to sell it.. :blink:
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page