1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

TPS broke

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by 2Kgsr, Sep 5, 2005.

  1. 2Kgsr

    2Kgsr Junior Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 16, 2005
    I broke the TPS on my B16A2. Will the one from my D16 work?
     
  2. B16CRX

    B16CRX Senior Member

    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 24, 2004
    Location:
    Greenville, SC
    no.
     
  3. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    Yes it will, you crack head.
     
  4. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    yes it FOR SURE will, i used my single cam TPS on my b16 with 0 problems.
     
  5. B16CRX

    B16CRX Senior Member

    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 24, 2004
    Location:
    Greenville, SC
    I've always read the d series TPS was backwards from teh B series.... :( my bad if I'm wrong...
     
  6. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas



    its the same damned thing, same part number, too..
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page