1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

tps question

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by exile, Apr 13, 2005.

  1. exile

    exile Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2005
    when i disconnect my throttle position sensor plug on the sensor the is no difference in performance is that normal? i think when i disconnect it idles a little bit higher almost nothing
     
  2. darien234

    darien234 Senior Member

    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 25, 2004
    Are you throwing any codes.
     
  3. exile

    exile Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2005
    no codes but i checked it with voltmeter and at idle is .29 volts
     
  4. CrazyAzn

    CrazyAzn Senior Member

    Messages:
    345
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 26, 2003
    it should be at .5 when closed and something like 2.5, or was it 4 when at wot Im pretty sure thats right but someone can correct me if im wrong.
     
  5. cheese9988

    cheese9988 Senior Member VIP

    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    251
    Joined:
    Apr 25, 2003
    Location:
    Lowell, MA
    It made a HUGE difference on how my car ran when I hooked it up and adjusted. Didn't notice much as far as gas mileage, but the car ran much smoother and it seemed to accelerate slightly better.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page