1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

trans question

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by vjace, Sep 5, 2006.

  1. vjace

    vjace Junior Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 6, 2006
    ok im working on a swap right now as i was puting in the axels i notices that the wheel spins very easly and then i realized that its in gear and it has no effect on the motor. im really worried i put a new clutch in exedy stage one. i have no trans fluid in it yet could that be the problem, i really hope so but i really dont think fluid has any effect to as engagment. i really dont wanna pull the tranny out as i just put it in along with the motor. my secound questoin that my car will not trun over i dont have power going to the starter? what could that be? i was thinking maybe a relay? and if so how can i check it? any input will help me greatly. ill throw out another question when i try starting the car i get alot of clicking noises in back of the glove box and after i stop cranking the motor it still would keep clicking till i turn the key of and on repeatedly? any ideas? well thanx again.
    i lil more info on the swap its a 96 ex coupe i droped in a b16 engine and trans running a p 30 ecu i got the conversion harness to the ecu cuz im going obd 1.
     
  2. DwnShftPrincess

    DwnShftPrincess Senior Member

    Messages:
    272
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Oct 6, 2004
    Location:
    Orangeburg, SC
    are you saying that when the car is engaged in gear the wheels stop moving?
     
  3. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    noheissayingsomethinghiddeninbetweenbadgrammarandsentencestructureimnotsurewhatandimtoolazytotrythathardtoreaditall
     
  4. joecivic

    joecivic save the single cams

    Messages:
    177
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Sep 10, 2006
    Location:
    baltimore
    as far as starting check your gounds or your battery when I swaped my motor I didnt hook a gound up when you turned the key the fan would come on
     
  5. vjace

    vjace Junior Member

    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 6, 2006
    never mind i fixed everything but thanx anyways.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page