1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vtec dont want work

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by shifter, Apr 5, 2006.

  1. shifter

    shifter Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 26, 2004
    we have swaped in '94 civic coupe b16a engine. Stock engine was d15b7. stock p06 ecu i've swaped to p28 ecu. wrote p30 bin with switched of: knock sensor, VTP, injector test, eld and etc. wired wire from A4 ecu pin to a vtec solenoid. if i power it directly from battery + - vtec work, but ecu dont want to engage vtec (i've wired a bulb inline to vtec solenoid to look if ecu trying engage vtec.) ecu chiped with a Crome. vtec set at 4k..... no CELs. i've used another 100% working P28 - same result. why it dont want work?
     
  2. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,577
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    you need oil pressure to activate VTEC as well. Make sure your oil pressure sensor isn't off, or unplugged.
     
  3. shifter

    shifter Junior Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 26, 2004
    nono. everything is hooked up. i am getting no cels. if i connect + from battery directly o vtec valve - it's works. i hooked 12v lamp inline on wire wich goes from ecu to vtec valve. it not light ether...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page