1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

vtec oil pressure sensor help

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by h22hizzie, Jan 17, 2010.

  1. h22hizzie

    h22hizzie New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 2, 2009
    ok so i am still throwing code 22 after a while and i tried my friends vops from a d series in my h22 and it made the code go off for a minute but then went back on... my stock one did not have the o ring on it like his did and when I took his off the o ring ripped im wondering if that is the reason it isnt working that great any ideas???
     
  2. CAFROG

    CAFROG Honda Minion VIP

    Messages:
    4,416
    Likes Received:
    154
    Joined:
    Apr 5, 2009
    Location:
    NOR-CAL
    dirty connections?
     
  3. h22hizzie

    h22hizzie New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 2, 2009
    well ive checked my connections several times they look fine
     
  4. 97h22dxcoupe

    97h22dxcoupe senior member

    Messages:
    332
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Mar 29, 2009
    Location:
    Coffeyville, ks.
    what gen is your car and what harness are u running either dirty connection or bad sensor try the correct oring as well..lol
     
  5. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    why your at it check the oil level
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page