1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vtec Problem

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by B18CJUNKIE, Jan 8, 2003.

  1. B18CJUNKIE

    B18CJUNKIE Junior Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 7, 2003
    WASSUP GUYS. I RECENTLY SWAPPED A JDM B18C OBD1 IN MY SI H/B. AND IT RUNS GREAT BUT THE VTEC DOESNT SEEM TO KICK IN THAT HARD.THIS IS THE FIRST VTEC CAR I HAVE DRIVEN SO MAYBE MY EXPECTATIONS ARE TO HIGH, BUT ANYWAY..MY QUESTION IS I AM USING A USDM WIREHARNESS ON THE JDM MOTOR. AT THE VTEC SOLENOID ON THE MOTOR, THERE IS ONLY ONE CONNECTOR WHICH PLUGS IN TO THE WIRE HARNESS. BUT THE WIRE HARNESS HAS TWO PLUGS. IS THIS WHY MY VTEC MAYBE NOT BE FULLY KICKING IN? CAUSE I DO KNOW THAT THE USDM VTEC SOLENOID HAS TO 2 CONNECTORS WHICH PLUGS IN TO THE WIREHARNESS-IM RUNNING A P72OBD1 AND NO CODES THROWN..SHOULD I CHANGE MY SOLENOID TO A USDM ONE? OR WHAT ELSE CAN BE THE CAUSE ??
    THANX FOR COMMENTS AND SUGGESTIONS!
     
  2. prawjEKt Cx

    prawjEKt Cx Senior Member

    Messages:
    551
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jan 3, 2003
    Location:
    upstate NY
    somebody answered this at another forum, i can't think of their name to give them credit, but you gotta put a usdm solenoid on it
     
  3. pills_PMD

    pills_PMD Super Moderator

    Messages:
    4,232
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    New Albany, OH
    i dont think that is right. i used a jdm solenoid on my car and my VTEC works just fine.

    turn off the FUCKIN CAPS LOCK
     
  4. dohcvtec_accord

    dohcvtec_accord WRX Sellout

    Messages:
    8,433
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    The left lane
    <--- is running a JDM solenoid on a USDM harness as well (yeah, it's an H, so what? :D )

    Oh yeah....
    [​IMG]
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page