1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vtec? Vtec Oil Pressure Switch?

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by wwintegra94, Jul 28, 2004.

  1. wwintegra94

    wwintegra94 Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2004
    Alright over the winter i did a GSR swap into my 94 Integra LS. I missing PLUGS for the Vtec Oil Pressure Switch, Vtec Solenoid, And Vehicle Speed Sensor! I dont really want to hard wire it but will if i have to i will. Acura wont sell me just the plug i have to buy a whole harness for 800 buks.. i will hard wire it but need to know which prong for the solenoid is ground and which one goes to D6. Also how would i hook up the wires to the prongs and is it safe to drive my car how it is without the vtec? Should i sodder the wires onto the prongs? Can someone Please help me i am in dieing need of assistance!!!! Thanx alot guys.. I did do a few searches and couldnt really find anything, and all the junk yards around my way have no Vtec Integras.... :worthy:
     
  2. ratherbewalking

    ratherbewalking Junior Member

    Messages:
    26
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2002
    id post in the classifieds man
     
  3. wwintegra94

    wwintegra94 Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2004

    well im tryin to figure out if and where to hard wire it so i can get it done for now cause i have a show coming up this weekend and want it running right before i drive 2 hours away..
     
  4. asmallsol

    asmallsol Super Moderator

    Messages:
    8,074
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Houghton/Livonia Michigan
    try going to the junkyard. any civic or integra with vtec (like the civic EX, del sol SI, Integra GSR's, ect) plugs will work.

    Or try posting in the classifieds here and over on HT.
     
  5. wwintegra94

    wwintegra94 Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2004


    thanx alot man now just gotta find some junk yards..
     
  6. wwintegra94

    wwintegra94 Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2004
    alright i found a junk yard about 15 min. away im going there after work to pik up the whole wire harness. thanx again guys!!!
     
  7. tab

    tab Super Moderator

    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    46
    Joined:
    Jan 10, 2003
    Location:
    Aberdeen, Washington State
    yeah dude. That harness isn't going to just plug in, but it should have all the ends you need to make your existing harness work.

    good luck
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page