1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Vundo :-(

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by Capt. Orygun, Jan 20, 2009.

  1. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon
    I think this is the worst virus ever.

    My computer wouldn't boot the other day, I had to restore a previous config. When I did, there was Vundo. I've tried Ad-Aware, AVG Free, & Vundofix. Nothing...

    Even tried doing it in safe mode and still no good

    anyone ever faced off with this before? I can't reformat because my disk was damaged in the move, I really need this computer to function till the end of the year when I transfer to Oregon, so if anyone could help that would be great...
     
  2. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,579
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    Silver, being in an IT environment my users have fallen victim to Vundo many many times. the easiest thing to do is just a backup and reformat.

    what disk are you talking about? hard drive? i could always ISO something for you and put it on my FTP.
     
  3. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon
    like I sad, can't reformat, the disk is fucked. I need to eliminate it
     
  4. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,579
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    why not just replace the HDD then?
     
  5. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon
    don't you need to reformat the computer to replace the hard drive?
     
  6. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,579
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    no.. but lucky for your noob ass i posted up a freakin sweet laptop FS.
     
  7. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon
  8. hsoguy

    hsoguy Junior Member

    Messages:
    67
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Aug 27, 2004
    Location:
    VA
    Hey man if you are still looking for a answer. Spybot and Malware Malbytes is a good solution

    Run them in safemode. Malware Malbytes is the one to run. Spybot has a Tea Timer that will allow you to stop the processes from running.
     
  9. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,579
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    in the FS forum!
     
  10. Capt. Orygun

    Capt. Orygun Win the Day

    Messages:
    7,180
    Likes Received:
    121
    Joined:
    Nov 11, 2002
    Location:
    Oregon
    I finally fixed it

    I used SUPERAntiSpyware free edition

    it sounds like a dumb name but it worked. A couple scans and reboots later and I'm completely clean :)
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page