1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Weird Stuff!

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by civicspeed, Apr 15, 2003.

  1. civicspeed

    civicspeed Senior Member

    Messages:
    100
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 8, 2003
    sometimes, completely randomly it seems, i start to drive i put it into 1st and start to accelerate and i get hardly any response, the car sorta sputters like its going to die then it acts normally again. this happens rarely but its very odd and i would like to know what the problem is.

    also often times i accelerate through 1st and shift to 2nd and start to accelerate and the car accelerates for a little bit then sorta flatens out then accelerates a bit more then flattens off and it does this through the lower rpms or 2nd gear. whats wrong?!?
     
  2. ShaunBaker

    ShaunBaker Junior Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2003
    Its ur plug wires. they are shorting out to the block somewhere....try this....leave the car running and pull each wire off one at a time and see if the motor doesnt change at all when u pull one off

    Let me know what you find out.
     
  3. bip

    bip Junior Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 13, 2003
    it could also b ur fuel injector is loose
     
  4. bip

    bip Junior Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 13, 2003
    o my bad i meant one of ur injectors can b loose
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page