1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

What is your desktop

Discussion in 'Members' Lounge' started by Domeskilla, Oct 14, 2003.

  1. Domeskilla

    Domeskilla Senior Member

    Messages:
    2,948
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 27, 2002
    Location:
    Fort Wayne, IN
    This was posted prob a yr ago, or it feels like it was... i'm bored, so what is your desktop.

    here is mine

    [​IMG]
     
  2. jamesA

    jamesA Well known pissed off telephone guy VIP

    Messages:
    16,129
    Likes Received:
    1,020
    Joined:
    Aug 10, 2003
    You're right, it's a :repost: but it was from August when I first signed up.

    This is my desktop right now.

    [​IMG]
     
  3. BodyDroppedNikes

    BodyDroppedNikes ...PENDEJO.... VIP

    Messages:
    10,593
    Likes Received:
    103
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    caught in a mosh...
    nice looking desktop Domeskilla. heres mine:

    [​IMG]
     
  4. civicious

    civicious FüK-VTEC VIP

    Messages:
    9,855
    Likes Received:
    629
    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Houston, TX
    [​IMG]

    my spoon is too big!
     
  5. La_Pieuvre

    La_Pieuvre Senior Member

    Messages:
    778
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Dallas, TX
  6. punkyjewster41

    punkyjewster41 Senior Member

    Messages:
    260
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 11, 2003
    ....crap, i can never get pics to work, im such a friggin n00b.... :violin:
     
  7. jeffie7

    jeffie7 Wrong Whole! VIP

    Messages:
    12,934
    Likes Received:
    740
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Maryland
  8. sportlinecrx

    sportlinecrx Banned

    Messages:
    6,020
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 28, 2002
    heres mine at work
    [​IMG]
    FYI, thats a northwest airlines airbus A3??
     
  9. driver1

    driver1 Senior Member

    Messages:
    1,979
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2003
    how do i do it i know how to post a pic but how do i post my whole desktop?
     
  10. JDMilan

    JDMilan Senior Member

    Messages:
    6,730
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2003
    Location:
    Boca Raton, FL
    no pic since I am at work, but I have the same one as TPP,,,good call mang.
     
  11. arpee79

    arpee79 Senior Member

    Messages:
    362
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 9, 2003
    OMG i can believe all the JUNK plp keep on their DESKTOP
    wow.

    ANyhau yu tek a pictuur laik da ooof yu desktop yu litle kakaroch.

    hehe just got thru watching "SCARFACE" :thumbsup:
     
  12. Frankie P.

    Frankie P. Senior Member

    Messages:
    1,630
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 7, 2003
    Location:
    Austin, TX.
    Mine is just a desert, I hardly look at it, so I don't care what it is.
     
  13. jamesA

    jamesA Well known pissed off telephone guy VIP

    Messages:
    16,129
    Likes Received:
    1,020
    Joined:
    Aug 10, 2003

    minimize everything so you're at your desktop and then hit the "Print Screen" button (above your Delete button on the keyboard) the save it in a paintshop program as a jpg...then upload it and post it up.
     
  14. driver1

    driver1 Senior Member

    Messages:
    1,979
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 15, 2003
    print screen did nothing for me btu anyway ill just post the pic by itself and u guys can imagine a few icons and a start menu

    [​IMG]
     
  15. BodyDroppedNikes

    BodyDroppedNikes ...PENDEJO.... VIP

    Messages:
    10,593
    Likes Received:
    103
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    caught in a mosh...

    great minds think alike...lol

    guess now i need to change mine
     
  16. SolPWR

    SolPWR Senior Member

    Messages:
    924
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 14, 2002
    Location:
    MA
    gotta love bob marley. Ever since Jamaica!!!

    [​IMG]
     
  17. NoJokE

    NoJokE Senior Member

    Messages:
    1,317
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 6, 2003
    That Print Screen thing doesnt work for me.
     
  18. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    You guys know me- no frills, just all out speed. I always have too many things open to look at the background anyway, so why waste the RAM?

    [​IMG]

    That was sized down from 1600x1200, that's why the icons look so small. Not that I didn't already make them super tiny to begin with... ;)
     
  19. khrisb

    khrisb ******

    Messages:
    1,807
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 5, 2003
    Check this shit out!
    [​IMG]

    Pretty Hi-tech, eh?
     
  20. CRX-YEM

    CRX-YEM Super Moderator Moderator VIP

    Messages:
    4,623
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Wallingford, CT
    [​IMG]

    my desktop changes hourly. but this is the current setup

    I waste the ram , because I've got 1.5GB of it.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page