1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Why does my car have..

Discussion in 'Prelude' started by MthaFuknGreen, Dec 1, 2008.

  1. MthaFuknGreen

    MthaFuknGreen Green on the scene.

    Messages:
    3,166
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Lodi, CA
    .. a power lock fuse in the underdash fuse box if my car doesnt have power locks?
    and its not just a place to put the fuse, the fuse is actually in there.
    might i have power locks, but just not know it? lol

    there is no lock or unlock button.. but it would be nice to install a keyless entry system.
     
  2. austin20110

    austin20110 New Member

    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    30
    Joined:
    Sep 24, 2008
    Location:
    Northern Va
    to complete the circut?? maybe
     
  3. MthaFuknGreen

    MthaFuknGreen Green on the scene.

    Messages:
    3,166
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Lodi, CA
    well, by that logic.. if a fuse is blown, nothing will work.
    unless you mean the power locks circuit, which would also be redundant if there is no power locks..
     
  4. austin20110

    austin20110 New Member

    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    30
    Joined:
    Sep 24, 2008
    Location:
    Northern Va
    had to look up redundant lol
    trying to look up the fuse box for your car.. you are talking about the 90 prelude si, except all data isnt trying to work right now
     
  5. MthaFuknGreen

    MthaFuknGreen Green on the scene.

    Messages:
    3,166
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Lodi, CA
  6. sleeperbb4

    sleeperbb4 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 4, 2008
    Most likely just a case of Honda using the same box's on all of their 3rd gens no matter what they're equipped with. Fuse is just there to complete the general fuse box circuit, I'm no electrician, just a guess.
     
  7. austin20110

    austin20110 New Member

    Messages:
    1,272
    Likes Received:
    30
    Joined:
    Sep 24, 2008
    Location:
    Northern Va
    isnt that pretty much what i said
     
  8. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    its probably to make it easier if you decide to put power locks in it
     
  9. efhondakid

    efhondakid My name is Byron. VIP

    Messages:
    7,034
    Likes Received:
    202
    Joined:
    Mar 2, 2007
    Location:
    Akron-Canton, Ohio
    My hatch has a spot in the fuse block for a sunroof, but my car doesnt have one. No big deal its not going to do anything if the fuse is in or out.
     
  10. MthaFuknGreen

    MthaFuknGreen Green on the scene.

    Messages:
    3,166
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Lodi, CA
    i can put power locks in my car?
     
  11. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    Yup. Find a donor car and jack the motors/solenoids, brackets, and wiring harnesses. As far as the fuse, someone probably noticed it was missing and popped one in there. Think of it as a spare.
     
  12. MthaFuknGreen

    MthaFuknGreen Green on the scene.

    Messages:
    3,166
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Lodi, CA
  13. 1Funryd

    1Funryd Member

    Messages:
    78
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 8, 2006
    Or you can put in aftermarket ones as well. That might be much easier than finding one with all the motors and stuff. If you did find one, I would just take both doors, much easier to plug in the connectors rather than run the wires thru the doors and into the cab.
     
  14. MthaFuknGreen

    MthaFuknGreen Green on the scene.

    Messages:
    3,166
    Likes Received:
    32
    Joined:
    Oct 1, 2008
    Location:
    Lodi, CA
    seriously..
    all id need to do is install the tweeters and other door speakers again.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page