1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

YAY....VSS fixed now problem with vtec...then im done

Discussion in 'HYBRID -> BA-BB /CA-CD' started by -94-AccordH22, May 14, 2006.

  1. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    ok so. the vss wire goes on orange on the DRIVER side shock tower not the pass side. so that works yay. and i took it around the block and damn. vtec pulls like no other. ive never driven a vtec and i like alot.

    but my one last problem is that when i turn the car on for the first time vtec engages and pulls hard. but then when i stop at a light and i want to go again. vtec wont engage until i turn the car off again?
     
  2. lil_red_si

    lil_red_si Senior Member

    Messages:
    355
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Feb 14, 2006
    Location:
    west haven,ct
    check for loose grounds or loose vtec connections....then try again.....other than that..dont know what it could be
     
  3. 93vicb16a2

    93vicb16a2 WHATS CRACKIN??

    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 24, 2005
    Location:
    bfe
    make sure your dizzy is pluged in good
     
  4. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    yea all the wires are good. ive heard of this happening to someone else but in order for vtec to kick back in you have to key off then on again
     
  5. kmsmartt

    kmsmartt Junior Member

    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 7, 2006
    sound like a computer problem. when i bought my jdm h22 they told me i would have to reprogram the computer. so i hooked the vtech solinoid to a relay and put it on a adjustable MSD rpm activated switch.and a module selector , pn8670
     
  6. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    yea my computer is an ebay so called skunk chipped but i think its garbage. i want to get a p28 socketed and run s200

    would it have anything to do with engine temp? i havnt tested it yet but it seems right when i turn the car on and run around i can hit vtec whenever but after like 10 mins it stops working. ive checked all the wires. dizzy is fine..advanced like 2 degrees if that. im sure its just a bogus ecu
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page