1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

90 Crx OBD 0 to OBD 1 problems

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by sub95, Nov 30, 2007.

  1. sub95

    sub95 Junior Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 9, 2003
    Location:
    Cali
    90 Crx OBD 0 to OBD 1 problems Bogging/Fixed

    HI, I have 90 crx dx wiring harrnes which was wired for obd 0 B16 worked fine but now that i 'am seeing the Ref to get it all legal i had to make it obd 1.

    Problems

    1, way Rich co% 3.79 idle and 3.98 @2500 rpm HC 453 idle and 322@ 2500 rpms

    2. give it full throttle ( hold it there ) it will die out tell it hits 1000rpms then it will rev to 2000-2500 rpms then die out again , it just keeps doing this, take a little throttle away and it will rev just fine? No check engine light, V-tech works.


    car has Dx harness. HF/SI obd 0 to obd 1 adapter to P30 ecu, ob1 distributor and injectors, Resistor box removed, 4 wire o/2 sensor (works)


    I think the 2 problems i have are related to each other just cant find what the problem is, Any help would be greatful.



    Thanks
     
    Last edited: Dec 1, 2007
  2. jlicrx

    jlicrx Senior Member

    Messages:
    1,891
    Likes Received:
    65
    Joined:
    Jun 5, 2003
    Location:
    Colorado Springs
    do you have an aftermarket distributor? a lot of aftermarket OBD1 distributors have a couple of the wires switched, specifically, the orange and white - if it is aftermarket, try switching the orange and white wires in the connector
     
  3. sub95

    sub95 Junior Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 9, 2003
    Location:
    Cali
    Found the problem, The guy i bought the crx from did the swap, DX DPFI to MPFI well he Didnt switch the outer 2 wires on the TPS sensor so it was seeing full throttle at idle and bogging at full throttle.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page