1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

93 del sol tranny

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by delsolproject112, Oct 12, 2010.

  1. delsolproject112

    delsolproject112 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2010
    i finished the engine swap in my 93 del sol d16z6 used my old tranny which was off a d16z6 and worked fine. finished timing and was trying to move the car over in my garage i put it in 1st rolled it forward then put it in reverse and my tranny just stopped working, even in nuteral my mph are moving but the tires are not. any idea what the hell happend?
     
  2. Pizzo

    Pizzo New Member

    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 2, 2010
    Location:
    Chicago
    AS a joke did you forget to put the clutch in? LMAO jk jk
    the car is going into gear just not moving??? sounds like you have a clutch problem...
     
  3. haao13

    haao13 New Member

    Messages:
    529
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Aug 19, 2007
    Location:
    PA
    check and make sure one of your axles didnt pop out
     
    1 person likes this.
  4. delsolproject112

    delsolproject112 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2010
    i put the clutch in lol i know i did cuz i had to go buy a clutch alinment tool..but ill check my axles thanks for the advice..update later
     
  5. delsolproject112

    delsolproject112 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 22, 2010
    ended up being the axle slipped out...thanks alot! i was ready to sell it. +rep :)
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page