1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

acceleration problems

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by chap_e77, Aug 31, 2003.

  1. chap_e77

    chap_e77 Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2002
    94 civic hb
    b16a
    obd1
    Ok heres whats going on I just installed the motor and it idles good. but at 1500 rpm it sputters. after 1800 rpm it goes away. any body know what the problem could be?
     
  2. chap_e77

    chap_e77 Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2002
    I took the throttle manifold off and cleaned it inside. and tested the throttle position sensor cleaned the throttle and reinstalled. worked great for a little bit about 20 miles but then the problem came back. what do you guys think the problem is?
     
  3. chap_e77

    chap_e77 Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2002
    anybody? anybody?
     
  4. chap_e77

    chap_e77 Member

    Messages:
    62
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2002
    common guys I really need some help with this any ideas. Im out of Ideas on what the problem is.
     
  5. R.E.Developement

    R.E.Developement Import King of Irvington

    Messages:
    174
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 10, 2003
  6. swanny

    swanny Senior Member

    Messages:
    3,779
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jul 13, 2003
    Location:
    buck teeth and government checks, PA
    check the cap and rotor and maybe plugs
     
  7. JDMilan

    JDMilan Senior Member

    Messages:
    6,730
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2003
    Location:
    Boca Raton, FL
    check wires, get new plugs, inspect cap and rotor, replace fuel filter and upgrade fuel pump. Check these things out.



    Milan
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page