1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Acura Integra Factory Radio Question

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by wanderinman, Apr 23, 2006.

  1. wanderinman

    wanderinman Senior Member

    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 28, 2005
    Location:
    Raleigh, NC
    Ok, I am putting my factory tape deck from the integra into the accord, it clipped right in so rock on there. I have the security code but just typing it in doesn't seem to work. Whats the procedure for unlocking an anti-theft radio?
     
  2. eg6sir

    eg6sir Supa Mod Moderator VIP

    Messages:
    21,703
    Likes Received:
    321
    Joined:
    Aug 17, 2005
    Location:
    661 BK CA
    from what i've heard.. once the stock radio is removed.. it cant be used again.. someone correct me if i'm wrong, but thats what i remember hearing
     
  3. wanderinman

    wanderinman Senior Member

    Messages:
    863
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 28, 2005
    Location:
    Raleigh, NC
    I've used it before after having it out of my integra for over a year. But I did use it again in the integra, can't say I've ever heard it play in another car. Is the code to the radio in the ECU or something?
     
  4. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    The code is in the original car somewhere on a sticker...
    You can call the dealer if you know what year car it came from, and read them the serial number (on the top of the radio), they can retrieve the code for you.
    They can be used again.
     
  5. ep3moschini

    ep3moschini I R T3H NO00Bz!

    Messages:
    692
    Likes Received:
    3
    Joined:
    Jan 14, 2006
    Location:
    Northbridge Ma
    :withstupid:
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page