1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

blinkers not working after swap.

Discussion in 'HYBRID -> BA-BB /CA-CD' started by -94-AccordH22, Apr 12, 2006.

  1. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    yea my turn signals arent working after my h22 swap into 94 accord [​IMG]
     
  2. lil_red_si

    lil_red_si Senior Member

    Messages:
    355
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Feb 14, 2006
    Location:
    west haven,ct
    check fuses and and all grounds bro :thumbsup:
     
  3. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    yea ill run through those thanks
     
  4. VTEC_CBR

    VTEC_CBR Senior Member

    Messages:
    1,075
    Likes Received:
    28
    Joined:
    Oct 31, 2004
    Location:
    Virginia Beach
    did you remember to top off your blinker fluid?
     
  5. chestercheeto48

    chestercheeto48 Senior Member VIP

    Messages:
    1,704
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Nov 12, 2002
    Location:
    madison, WI
    Just an idea, did you unplug anything in the dash? when I replaced the center bezel/climate control area in my car I didn't hook the emergency flasher button up right away and that seems to control the turn signals. As soon as I plugged in the harness they worked again. Just a thought.
     
  6. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
    im pretty sure i topped off my "jdm high speed blinker fluid" y0!.....no but i think my emergencies did the trick. my radio was stolen before the swap. and when i did the swap i converted to 5 spd. so pretty much the middle peice came out. and i dont have the hazard button. is there some wires i could jump because im diamond plating that anyway. or do you guys recommend getting a new hazard button?
     
  7. chestercheeto48

    chestercheeto48 Senior Member VIP

    Messages:
    1,704
    Likes Received:
    57
    Joined:
    Nov 12, 2002
    Location:
    madison, WI
    I am not an expert but I think that you would need the switch in order to make them be either off, on, or blink...
     
  8. get_nick

    get_nick These snozzberries taste like snozzberries... VIP

    Messages:
    11,937
    Likes Received:
    1,056
    Joined:
    Apr 21, 2003
    Location:
    Washington State
    if you don't have the hazard button your signals won't work. your turn signals are routed through the switch. you need to just get one.
     
  9. -94-AccordH22

    -94-AccordH22 Senior Member

    Messages:
    278
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 26, 2005
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page