1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

car problem...

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by GsrIntegra94, Jan 1, 2005.

  1. GsrIntegra94

    GsrIntegra94 Junior Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 1, 2004
    Hey guys I've been having a problem with my 94 gsr. The car starts fine if I'm daily driving it. But if I leave it sitting in my garage for 2 or 3 days and then try to start it, it just makes a clicking sound. But then if connect jump start it it will turnover and start with no problem. Oh yeah and I forgot to add that It's been having this problem with my new battery. Can anyone help me? thanks.
     
  2. ryangt

    ryangt Senior Member

    Messages:
    745
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 28, 2004
    try turning the headlights off :D
    you probably have a bad ground or that battery isnt very good even if it is new it could still be crap
     
  3. GsrIntegra94

    GsrIntegra94 Junior Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 1, 2004
    I tried that also but didn't work. You're probably right about the battery being crap. I bought it from autozone <_<
     
  4. ryangt

    ryangt Senior Member

    Messages:
    745
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 28, 2004
    their batteries suck either way, check your ground wires and make sure they are kosher
     
  5. GsrIntegra94

    GsrIntegra94 Junior Member

    Messages:
    22
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 1, 2004
    all my ground wires are fine but ryan can you tell me where the tranny ground wire is located?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page