1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

clutch problembs.....

Discussion in 'Integra' started by motorhead, Aug 18, 2006.

  1. motorhead

    motorhead Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 30, 2006
    ok... i tore down my 93 integra gs and found that i had thrown a spring out of the clutch. i purchased a fidenza flywheel and a better clutch. after reinstalling the transmission. i noticed the release arm does not have any tension to it. olmost like the tob isnt engaging the pressure plate at all. i went as far as tearing everything back apart and measuring the depth on everything, but i found no diffrences between the stock asssembly and the new one. im clueless as to what it could be now. any help??
     
  2. 93delsolsi

    93delsolsi Junior Member

    Messages:
    439
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 1, 2006
    Location:
    Jersey
    Did you install the throw out bearing correctly
     
  3. motorhead

    motorhead Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 30, 2006
    yes the spring is attached correctly and moves freely across the input shaft. is there somthing i could of possibly overlooked?
     
  4. welfare

    welfare Ancient Member

    Messages:
    1,120
    Likes Received:
    9
    Joined:
    Apr 19, 2004
    Location:
    New York
    did you adjust the clutch cable?
     
  5. dens_310

    dens_310 New Member

    Messages:
    86
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 22, 2006
    yeah did you adjust the cable..?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page