1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

D16Z6 Swap from hell

Discussion in 'Engine Building' started by DelSlowD16, Nov 15, 2010.

  1. DelSlowD16

    DelSlowD16 New Member

    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 15, 2010
    ok, so I did a D16Z6 head swap on my D15B7 head, I got the ECU, Distributor, timing belt, and a few other goodies. We did the timing on it, did the gasket right, got the plugs fine. I managed to turn it on but my valve lash was bad so I had to get ti adjusted, got it adjusted to the specs that the D16 requires now somehow I have an electrical issue will someone please help this is really pissing me off!!! My distributor is brand new and didn't spark after the adjustment on my valves.
    :confused:
     
  2. gearthrower7

    gearthrower7 New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 24, 2011
    did you check all your grounds? mine did the same thing and all it was, was a bad ground wire.
     
  3. ls94civic

    ls94civic New Member

    Messages:
    256
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    vermont
    i would check the ground as well
     
  4. ls94civic

    ls94civic New Member

    Messages:
    256
    Likes Received:
    6
    Joined:
    Jan 25, 2011
    Location:
    vermont
    check the wires going into the dizzy
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page