1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

did an ls swap in an 89 crx

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by gunz2165, Jul 2, 2005.

  1. gunz2165

    gunz2165 Member

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    connecticut
    I just finished an 91 ls swap in my 89 crx dx, im having truoble with the running. it idles at 1000 then jumps to 2500 rpms. also when i step on the gas it seems and sounds like the cars gonna bog out i i let off. can someone please help with this.
     
  2. phyregod

    phyregod !!YTINASNI

    Messages:
    9,449
    Likes Received:
    225
    Joined:
    Jun 11, 2005
    Location:
    Central Texas
    double check your vacuum hoses.. make sure you dont have a leak and/or a hose plugged in somewhere it shouldnt be.. Thats where I'd start.
     
  3. gunz2165

    gunz2165 Member

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    connecticut
    i tried that already and only found 2 hoses that werent connected. but it still runs the same ne idea what else it could be?
     
  4. B16CRX

    B16CRX Senior Member

    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 24, 2004
    Location:
    Greenville, SC
    you using your OBD0 ecu oe the 91 LS ECU? What TPS and MAP sensors are you using? You need to be using the TPS and MAP sensors for which ECU you have.
     
  5. gunz2165

    gunz2165 Member

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    connecticut
    im using the oem dx harness on both the motor and the inside of the car, with the oem LS ecu. i tried to use the oem LS harness on the motor and the car wouldnt start, and i tried using an Si harness and it wouldnt start. i wired the mpfi every works except the car idles at 1500 and when i step on gas it bogs down some. i used the tps and map sensors that were already on the motor. any ideas what else it can be? the ecu is throwing codes 6, 10 and 14. any ideas what they are? can someone please get back to me soon.
     
  6. B16CRX

    B16CRX Senior Member

    Messages:
    531
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 24, 2004
    Location:
    Greenville, SC
    ok, so you are using the 91 LS ECU and your 89 crx MAP and 91 LS TPS? Please be a little more clear...
     
  7. gunz2165

    gunz2165 Member

    Messages:
    71
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Jun 28, 2004
    Location:
    connecticut
    im using the 91 LS tps and map sensors
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page