1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ECU problem on 90 TEG

Discussion in 'Accord' started by vtec919si, Dec 2, 2007.

  1. vtec919si

    vtec919si New Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2007
    Location:
    mooresville nc
    i just got done rebuliding my ls vtec engine, and i put it back into my 1990 teg, for some reason its running funny when it goes to closed loop, i can't see if a check engine light is on or not, cuz right before i pull the engine out, my fuse box burned, i replaced every sensor and the fuse box and i drove it for a week and it was fine, now i know there is a way to jump a wire from the ecu and pull it from the red light, but WHAT DO I JUMP?? i don't wanna do it wrong and fry my ECU, lil expensive for me right now, espacially at the last step of the build. thank you for ur help
     
  2. norcalgsr

    norcalgsr Honda Master Technician

    Messages:
    1,168
    Likes Received:
    17
    Joined:
    Oct 10, 2007
    Location:
    NorCal
    If it is OBD0 you don't need to jump anything.. just turn the key on and it will start flashing the LED in the ECU cover.
     
  3. vtec919si

    vtec919si New Member

    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2007
    Location:
    mooresville nc
    thank you norcalgsr u helped again, and i looked into more this morining, and it seems to be fuel or air problem, and my question is, would a throttle body from a b18 work on a b16 motor???
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page