1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

F20b swap in my 96 prelude si

Discussion in 'Prelude' started by Chapin_Compton, Aug 10, 2015.

  1. Chapin_Compton

    Chapin_Compton New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 10, 2015
    I had a 2.3l non vtec in my 1996 honda prelude. I put a F20b lsd 5 speed in my car. What my issue is. I had to change out almost everything to make it work in my car.. I am using the obd2a ecu that came with the car. I had to swap the wiring harness off my 2.3l, the injectors, alt, and had to buy the wire adapter Togo to the distributor. Everything works if except for when I drive 35 mph to 50 mph the check engine light flashes and throws code misfire on 1.2.3.4 but if I'm driving 60 mph to 120 mph everything seems to be fine. I have also noticed that other lights like abs, sometimes the oil light flashes full of oil, and the speedometer has quit working is i5 possible that my ecu could be going out. 20150503_182527.jpg
     
  2. Briansol

    Briansol Admins Admin VIP

    Messages:
    21,449
    Likes Received:
    2,110
    Joined:
    Nov 18, 2007
    Location:
    CT
    it sounds like you have a loose connection somewhere. A check engine light would come on and stay on if it threw a code. It wouldn't flash.
    if you're using the stock h23a ecu on the f20, it will not run correctly. You really need to get a p13 on there or a chipped p28 with some dyno time.
     
  3. serrilion

    serrilion In my own little world! VIP

    Messages:
    1,758
    Likes Received:
    42
    Joined:
    Aug 13, 2007
    Location:
    Vermont
    Sounds like a bad ground wire, or the ecu is not grounded out. I'd check all of that 1st
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page