1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

H22 Cold Start Problems Please Help

Discussion in 'Accord' started by jdmclude, Sep 6, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jdmclude

    jdmclude Junior Member

    Messages:
    58
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2004
    What's up peoples, it's been a sec since I have been on the forum. I need some guidence. I successfully swapped an h22a into my accord a couple years back. The only engine code I was throwing was EGR related. Fastfowarding to this past year. As it got cold my car did not want to start. I would take the plugs out and they would be wet from gas. I wasn't sure if some sensor on the car was telling the car to dump fuel when it didn't need to. Since then to try and correct the problem using advice and gut feelings, I replaced or rebuilt the entire distributor, coolant temp sensor, fast idle valve, spark plug wires, fuel pump, fuel filter spark plugs, oil pressure sensor, ECU and I am still having this starting issue (only when the temp begins to drop). The only known issues I know are the egr valve according to the ecu may be having some issues (low/high lift something) and I have a small crack in my exahust manifold. Both of these issues I think are separate from my starting problem. Has anyone experienced cold start issues that they were able to resolve? If so I am in dire need of help since winter will be fast approaching in months to come. Thanks Paul
     
  2. reikoshea

    reikoshea HS Troll...And Mod Moderator VIP

    Messages:
    12,633
    Likes Received:
    193
    Joined:
    Apr 27, 2005
    Location:
    San Antonio, TX
    do not double/triple post, you question will and has been replied to in the hybrid forum.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page