1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

H23 to H22A

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by pwrfulz28, Apr 17, 2004.

  1. pwrfulz28

    pwrfulz28 Junior Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 16, 2003
    I have a 92 prelude with a h23. i just got a jdm h22a engine and ecu but wire harness is cut, what harness do i need to use? will and american version vtec prelude harness work and whats the other box next to the jdm ecu :unsure:
    thanks to anyone who replys
     
  2. pwrfulz28

    pwrfulz28 Junior Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 16, 2003
    :blink: :blink: :blink: ???????
     
  3. UDT

    UDT Senior Member

    Messages:
    2,015
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 24, 2003
    Location:
    california
    you should be able to use the harness off your H23 and just add the required wires, or lenghthen required wires. If im wrong some one will speak up im sure.
     
  4. h22eghatch

    h22eghatch Junior Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 21, 2004
    The h23 wiring harness will work. The only thing you should have to do is run wires from vtec solenoid to ecu. :spin:
     
  5. pwrfulz28

    pwrfulz28 Junior Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 16, 2003
    ok, cool bug i still need to know what the box next to the ecu runs. the harness is diffrent on the box next to the ecu, anyone know why. and thanks for the reply guys :worthy:
     
  6. XXPENAXX

    XXPENAXX Junior Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 5, 2004
    i did the same swap to a buddies car and i dont recall another box...all i did was run the stock h23 harness and run the extra wires for the vtec and the car hauled ass. give us at least a pic of the thing. hope this helps.
     
  7. reckedracing

    reckedracing TTIWWOP VIP

    Messages:
    21,057
    Likes Received:
    1,180
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Location:
    NY
    uhm, did you motor come with a tranny?
    if so was it auto?
    did it come with flywheel and clutch/pressure plate

    if no flywheel i would bet it was an auto motor and that additional box is the auto computer...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page