1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

HELP PLZ, CAR WON't Start!!! PLZ help FUSTRATED

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by fabe85, Nov 12, 2006.

  1. fabe85

    fabe85 New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2006
    Ok Iam getting a check engine light. Iam trying to jump service connector (yes i have done this beforfe to my previous integras), but no-luck it acts the same way.
    check engine light just stays on. also the SRS stays on.
    Car used to run fine. (new dizzy, plugs, wires)
    Iam not getting power to fuel pump, only way to get power is manualy running a 12v power to the grn/yellow wire at fuel pump.
    engine just cranks and cranks.
    How do i verifiy power to ECU
    Also i have no ignition switch (was cut out by theifvin local proformance shop)
    Iam just touching together all teh wire on the ignition harness to teh starter wire, to get it to crank.
    i already swapped out for another realy and same problem. Do you think its main relay.
     
  2. D See 2

    D See 2 Senior Member

    Messages:
    2,405
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Baltimore, MD
    Is there power to the main ignition wire in the harness?
     
  3. NightCat

    NightCat New Member

    Messages:
    80
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 4, 2006
    distributor? battery? sparkplugs? fuel pump? fuel pressure?
     
  4. D See 2

    D See 2 Senior Member

    Messages:
    2,405
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    Baltimore, MD
    What car, year, engine, year?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page