1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

help with sensors and plugs *pics*

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by ventolin5, Dec 20, 2003.

  1. ventolin5

    ventolin5 Senior Member

    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    longmont, co
    Better pic... So is this my oil pressure sensor than?
    [​IMG]

    And which connector goes to it the one on the right im gessing?
    (this is under the intake manifold)
    [​IMG]

    and last but not least what is the other connector for that doesent go to this sensor?
    :worthy:
     
  2. h22bubbleback

    h22bubbleback Senior Member

    Messages:
    1,559
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 18, 2003
    Location:
    North Jerzey
    cant tell wtf is going on this pics
     
  3. ventolin5

    ventolin5 Senior Member

    Messages:
    219
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 17, 2003
    Location:
    longmont, co
  4. 92civicb18b1

    92civicb18b1 The Trisexual

    Messages:
    8,859
    Likes Received:
    18
    Joined:
    Oct 1, 2003
    Location:
    The asshole of the USA, New Jersey
    the 1st one is the oil pressure sending unit...theres a black rubber plug that goes to it. yea the one on the right, i dunno what the fuck the other thing is.
     
  5. civicious

    civicious FüK-VTEC VIP

    Messages:
    9,855
    Likes Received:
    629
    Joined:
    Jun 15, 2003
    Location:
    Houston, TX
    the 1-prong plug is the oil pressure sending unit. i THINK the wire is yellow/orange, and im pretty sure it's that way on all obd's BUT IM NOT POSITIVE
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page