1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

I got haXor3D!!!!

Discussion in 'Members' Lounge' started by saturn_boy96, May 26, 2004.

  1. saturn_boy96

    saturn_boy96 88 C1V1C 53D4N DR1V3R

    Messages:
    1,507
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 13, 2002
    Location:
    Sheridan, WY
    So, i was wonderining theough google yesterday, clicked a link, it got redirected about 5 times, i had like 10 popups.

    i got them all closed and when i opened internet explorer my home page had been changed to the attacking website. i also found multiple files that had been loaded onto my machine one was infamous.exe. this file is stupid. it modifys system32.dll and unless you have system restore turned on (i did, yeah!) you have to reload windows.

    also it loaded two files msstask.exe and msbtask.exe these two files pretty much maxed out my CPU doing who knows what and basically tried to lock up my computer.

    it also had an error message it said "File *.* could not be found" and it had three buttons continue, cancel, retry. it didn't matter what button you pressed it would just reload itself. i know it wasn't a real error message to because its buttons were very different from the settings i have in windows.

    and the files were respawning themselves too, cause i figured out some of the bad files and every time i deleted them they would just reappear about 5 seconds later.

    :cliffs:
    infamous.exe file loads itself through an IE vulnerability. you will not see any download dialog boxes, it will change your system32.dll and you computer will suck. :angry:
     
  2. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX
    You probably got hit by SASSER...

    Make sure all your Windows updates are in place
    Make sure you run good spyware killers every week
    Make sure you run good virus scanning software constantly
    Make sure you have a good firewall in place

    You're done. :)
     
  3. saturn_boy96

    saturn_boy96 88 C1V1C 53D4N DR1V3R

    Messages:
    1,507
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 13, 2002
    Location:
    Sheridan, WY
    i do my updates daily.
    i run adaware daily, is that good?
    i have no firewall. :ph34r:
    and no virus scanning software. :ph34r:

    i am done, huh? :unsure:

    what kind of stuff should i look into?
     
  4. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    reason #1 why you don't use IE
     
  5. micah

    micah Senior Member

    Messages:
    3,513
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Dec 24, 2002
    Location:
    panama city beach, florida
    mozilla firefox for teh win
     
  6. Sabz5150

    Sabz5150 FALCON PUNCH!!!

    Messages:
    3,335
    Likes Received:
    41
    Joined:
    Nov 17, 2003
    Viruses, worms, spyware... reasons I don't use Windows. But if you're hooked on Windows like a crackhead to a white rock, there is Mozilla.
     
  7. MikeBergy

    MikeBergy Blah blah blah....

    Messages:
    3,646
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 9, 2003
    Location:
    Central Coast, CALI
    I just use the SBC internet software. No complaints except it deselects the text box when I go to write something in it, then I have to reclick on the text box. Internet Explorer sucks.
     
  8. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX

    I use IE, I never have these problems... but I'm protected out the ass and I know what not to click on.
     
  9. tab

    tab Super Moderator

    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    46
    Joined:
    Jan 10, 2003
    Location:
    Aberdeen, Washington State
    :concur:

    I have a firewall, DSL, IE, Adaware, Nortons.

    I did have the isearch toolbar add itself to my browser last week. I had to go through command prompt and some funny shit to delete it. Basically, I didn't like the way it looked, and it had popups every couple of minutes. I still don't know how it slipped by. I filter out viruses all the time.

    I am not worried. Reformatting does not take that long, and I haven't caught a bad virus in a few years.

    I update windows and Nortons weekly. I also use Nortons to block almost every program from accessing the internet without my say so.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page