1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

i ripped a plug =(

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by mrnice1058, Oct 14, 2004.

  1. mrnice1058

    mrnice1058 Senior Member

    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 11, 2004
    Location:
    Pa
    ok i finally got the b16 in and it runs ok i don't know how good because i have not taken it out yet. but here is my problem i was checking everything and i noticed i must of pulled a plug to hard or something but i took the pins out of the plug. i was wondering if someone can take a look at there engine for me and look at the plug on the back of the tranny (speed plug...i think) i know it is a 3 wire plug i just don't know the order i looked at my helms but it doesn't say which order it goes in just where it goes to the ecu so if you can tell me. the wire colors are
    black and yellow
    light blue and white
    and black and white
    thanks guys
    :worthy:
     
  2. reckedracing

    reckedracing TTIWWOP VIP

    Messages:
    21,057
    Likes Received:
    1,180
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Location:
    NY
    what year? or OBD?
     
  3. mrnice1058

    mrnice1058 Senior Member

    Messages:
    483
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 11, 2004
    Location:
    Pa
    i thought they where all the same but the year is 97 and the obd is obd2a
    i am sure they are the same because i am using a obd1 tranny and the plug is the same
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page