1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

integra driving me nuts

Discussion in 'Integra' started by 300zx kid, Oct 19, 2009.

  1. 300zx kid

    300zx kid New Member

    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 5, 2009
    Location:
    n.h
    just put a new distributor in my wifes 91 integra ang i'm not getting any spark went over the ground wires at thero housing and valve cover any help? please
     
  2. greesemonkey

    greesemonkey New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Oct 26, 2009
    hey mate i woulda suggest you check that you have your firing order right 1342
    open up the rocker cover and have a look at the valve ready for the intake thats your number 1 firing sequnce, then move the rotor it should have a spring feeling and that will tell u what way the rotor is moving then hook the 3 up then the 4th lead then the 2nd lead . the cylinders number 1 cylinder will be the closest to the timing pully

    hopefully that helps if not check your coil.
     
  3. 78civic

    78civic Junior Member

    Messages:
    725
    Likes Received:
    10
    Joined:
    Oct 28, 2004
    Location:
    NW MS, Y'all
    You didn't have the key on when you pulled the dizzy?
    Sounds like the coil to.. What codes?
    Pull the hazzard and ECU fuse to clear them.

    Hope that helps ya.

    E
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page