1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

jdm h22 in 97 accord

Discussion in 'HYBRID -> BA-BB /CA-CD' started by aznprid3, May 13, 2004.

  1. aznprid3

    aznprid3 Junior Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2004
    i am hoping that someone can give me some help with my problem. i have a 93 jdm h22a in a 97 accord ex. I have rewired the distributor to obd1 because i am using the prelude ecu and i have the jumper harness. The motor starts and idles (is low though), but when i try to rev it the engine seems like it is choking and wants to stall. The rpm will get down below 100 but comes back up to about 600 or so. I just checked the timing today and everything is lined up where it should be. I am in the process of checking the codes on the check engine light but can anyone think of what i am doing wrong. Any help is appreciated. THanks
     
  2. dohcvtec_accord

    dohcvtec_accord WRX Sellout

    Messages:
    8,433
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    The left lane
    It's REALLY tough to tell without you giving us the codes. It could be any number of things, probably pointless to list them.

    Post up the codes, you'll have it figured out in no time.
     
  3. aznprid3

    aznprid3 Junior Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2004
    how do you get the codes when the car is obd2 and the ecu is obd1? i was told that you can jump the pins on the ecu but which ones? thanks
     
  4. tab

    tab Super Moderator

    Messages:
    3,839
    Likes Received:
    46
    Joined:
    Jan 10, 2003
    Location:
    Aberdeen, Washington State
    Read this thread. This guy had a similar problem. You'd have to ask him if it worked or not.

    I make no claims or take responsibility for anything that you do.

    Old thread
     
  5. aznprid3

    aznprid3 Junior Member

    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 23, 2004
    i fixed the problem. i couldnt get a code because the ecu was bad. i plugged in a p72 and everything worked fine. i got codes for o2 and IAT and im gonna get that fixed. thanks for you help.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page