1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Map Sensor

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by Accordturbo94, Jun 20, 2003.

  1. Accordturbo94

    Accordturbo94 Senior Member

    Messages:
    920
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 18, 2002
    Hey whats up I just did my H22 swap in my accord! I solved all code problames except one! Code 3 which is my Map Sensor....... I swapped map sensors with the one on my f22 to and it still throws it!! Do you know what it could be?? I dont think its in the wiring it worked before I did the swap and all I did was add to it! which im positive i did a good job and dont see why it would be doing it! any thoughts
     
  2. dohcvtec_accord

    dohcvtec_accord WRX Sellout

    Messages:
    8,433
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    The left lane
    Good to hear you've got the swap running.

    Did you hook up the vacuum lines to it correctly?
     
  3. Accordturbo94

    Accordturbo94 Senior Member

    Messages:
    920
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 18, 2002
    Yeah I was just wondering if you dont have the vac lines all in the right spot will it ive me a map sensor code!
     
  4. dohcvtec_accord

    dohcvtec_accord WRX Sellout

    Messages:
    8,433
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Sep 29, 2002
    Location:
    The left lane
    Well yeah, but only if the vac line from the map sensor is going to the wrong spot.
     
  5. Accordturbo94

    Accordturbo94 Senior Member

    Messages:
    920
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 18, 2002
    where do you have yours at?
     
  6. Accordturbo94

    Accordturbo94 Senior Member

    Messages:
    920
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 18, 2002
    Well I switched ECU's for my stock f22 ECU and the Map sensor did not come on!!! Any ideas on why?? or is my h22 computer fried?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page