1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

need help fast

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by turbo b16 rex, Mar 19, 2008.

  1. turbo b16 rex

    turbo b16 rex New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2008
    i have a 91 rex with a sir b16 i just swaped in to it and it idles fine and runs great but when i go to crack v tec it studders and some times it runs fine but v tec doesnt work can some one tell me what could be wrong
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    check your oil
     
  3. evokilla@nadsny.com

    evokilla@nadsny.com New Member

    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 16, 2008
    what year engine is it...is it OBD0 OBD1 OBD2
     
  4. turbo b16 rex

    turbo b16 rex New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2008
    it has oil and its obd1
     
  5. turbo b16 rex

    turbo b16 rex New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2008
    it runs fine sometimes but wont crack v tec and then IT Runs like crap and wont have any power and stalls but idels fine
     
  6. Justin66

    Justin66 The Hondaswap Canadian

    Messages:
    1,442
    Likes Received:
    24
    Joined:
    Dec 25, 2007
    Location:
    Peterborough, Ontario
    check your vtec solenoid and gasket
     
  7. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    any check codes
     
  8. turbo b16 rex

    turbo b16 rex New Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 18, 2008
    i put a new v tec solenoid on and that solved the problem thank you
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page