1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Need help with O2

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by focusoncivic, Jul 22, 2006.

  1. focusoncivic

    focusoncivic Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2006
    Ok, i have a 1996 civic DX ATX........... swaped in a D16Y8 with a 96-98 atx vtec engine harness off ebay.... problem is second O2 sensor is not hooked up. For the life of me cant find the wire Please help lots of time into this and only have one free wire anyways its a 2 wire connector.

    Already done the IAVC or what ever its called.
     
  2. focusoncivic

    focusoncivic Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2006
    no help?
     
  3. VTECin5th

    VTECin5th Administrator

    Messages:
    2,182
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2005
    Location:
    Phoenix Az
    We spliced into the primary o2 sensor and ran it down to the 2nd sensor with an o2 extension wire.
     
  4. focusoncivic

    focusoncivic Junior Member

    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 22, 2006
    We direct wired in the 2ndary O2 to the ecu....

    I also went out got a scan tool now and got codes1509, 0325, 0141, 0453, and 0450. deleted them and got 1509, 0141 right away.... also the transmision light for d2 is always on. I did do the IACV 3 wire to 2 wire conversion already
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page