1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

no power

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by projectDx, Nov 9, 2004.

  1. projectDx

    projectDx Junior Member

    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 24, 2004
    hey,

    i have an 89 DX hatch that does not accelerate when i floor it... the gas pedal is all the way down but the engine revs very, very slowly... any idea what is wrong? is this a problem related to the tranny or the engine? other? oh, the engine is a d15b2 and it is a manual.

    thanks.
     
  2. SlushboxTeggy

    SlushboxTeggy It's only stupid if it doesn't work VIP

    Messages:
    9,392
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Sep 14, 2004
    Location:
    New Jersey
    drop in a b-series. that should solve the problem
     
  3. cheese9988

    cheese9988 Senior Member VIP

    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    251
    Joined:
    Apr 25, 2003
    Location:
    Lowell, MA
    Sounds like clutch, its in gear I assume right? If its in gear, the rpms go up and the car does not accelerate or goes takes the car forever to get up to speed like that, it would be my first guess. How many miles are on it?
     
  4. racintweek

    racintweek Senior Member

    Messages:
    743
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 13, 2004
    Location:
    Arlington VA
    you have to wait VEEETECHK!!!
     
  5. darien234

    darien234 Senior Member

    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 25, 2004
    have you been fumbling anything like the ecu,tps ,map sensors or anything.
     
  6. crxb20ed

    crxb20ed Junior Member

    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 3, 2004

    check you flash codes...on the ecu
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page