1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OBD 1 motor in 96 honda accord using a jumper harness

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by crxlsvtec1221, Apr 14, 2006.

  1. crxlsvtec1221

    crxlsvtec1221 Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 18, 2004
    Location:
    Philly,PA
    sup guys i've been doin this swap for a customer and the problem is i cant read the code that the p13 ecu is putting out due to me using a jumper harness and when i use a stock ecu it doenst put out a cel so im thinking it may be the jumper harness im using or a sensor that is not being connected the only sensor that i have not connected was a black soleniod with two vacuum outlets located above the fuel rail the vacuum for the fuel pressure regulator is also connected to it. so i was hoping some had this problem previously or if someone knows how to check the codes from a jumper harness (obd2a to obd1) thanxs
     
  2. crxlsvtec1221

    crxlsvtec1221 Member

    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 18, 2004
    Location:
    Philly,PA
    ok i found out the codes for the 0bd 1 ecu its on the D connector and its pin D4 it gave me a code of 4 crankshaft position sensor (CKP) and 22 variable valve timing and control pressure switch
     
  3. vtecsir1

    vtecsir1 Senior Member

    Messages:
    3,313
    Likes Received:
    17
    Joined:
    Dec 5, 2002
    Location:
    Orlando, FL
    well if its still looking for the crank angle sensor then the jumper is incorrect. where did you get the jumper from?
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page