1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

OBD1 trouble codes. Help meh?

Discussion in 'Civic and del Sol - EG and EK' started by skarpenz, Jan 6, 2008.

  1. skarpenz

    skarpenz New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Valdosta GA
    My 93 EX is throwing a code and when I pulled them I get this sequence. I get confused pulling these codes, so any help is appreciated.

    When I jump the harness and turn the key on, the light flashes like this:

    3 short
    7 short
    1 long
    7 short


    What the hell? My speedo works fine BTW.

    I installed a new MAP sensor, and have a new TPS to install as well. I cleared the ECU after the new MAP sensor. I need help. I also cannot rev past 6k rpm on a stock P28 and I have a leaking VTEC solenoid. I'm fixing all that stuff but I want to know whats going on. I also don't think my VTEC is working.
     
    Last edited: Jan 6, 2008
  2. whiterabbit06

    whiterabbit06 Why oh why didn't I take the blue pill? VIP

    Messages:
    1,472
    Likes Received:
    312
    Joined:
    Oct 27, 2007
    Location:
    Crestview, Fl
  3. skarpenz

    skarpenz New Member

    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 8, 2007
    Location:
    Valdosta GA
    Dude, I can do research and I have been. The codes are MAF, TPS, and VSS.

    I just replaced the MAF, and cleared the ECU 3 times. Still throwing the same codes. I wanted to know if there were any other guys with the same set of problems at the same time. My VTEC solenoid has a bad seal and I don't think VTEC is engaging, so I have a new seal on the way. I also have a new TPS on the way. So please, unless you have anything useful to say, don't waste your time.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page