1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

P28 ECU problems *urgent*

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by ibanender, Jan 4, 2005.

  1. ibanender

    ibanender Junior Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 4, 2005
    I just swapped my D15D6 out of my 90 CRX for a D16Z6 out of a 94 Del Sol. I got the OBD1 adapter harness, got it running fine and drove it home. After I start it once and shut it off, it WILL NOT start again and throws code 15 (ignition output) till I reset the ECU. I reset the ECU and it will start and run fine, I shut it off and it wont start again. The P28 was an automatic and I converted it to a manual properly from what I've seen. I've tried removing RP17 and RP18 with a jumper on RP18, and I've also tried RP17 removed with the resistor on RP18. Any way I do it, it still does the same thing. I tried an ECU somebody else had that he had modified taking just RP17 out and the car ran fine and started every time. Anybody know where my issue is?
     
  2. AllMotorMonster

    AllMotorMonster Senior Member

    Messages:
    542
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 13, 2002
    Location:
    Inland Empire foo!
    Remove RP17, put a 0 ohm jumper on RP18
     
  3. projekteg

    projekteg Senior Member

    Messages:
    311
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 25, 2004
    make sure you have the correct amperage fuses in for your ign., also, your coil could be going bad.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page