1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

P30 or P28

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by Willosi1991, Mar 2, 2007.

  1. Willosi1991

    Willosi1991 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2006
    I just bought a ls/vtec and it's running 12.70 in the 1/4 mile all motor (previous owner) and i bought it and doesn't include the ECU what ECU I should get?
     
  2. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    what head is on it
     
  3. Willosi1991

    Willosi1991 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2006
    a b18c1 and the bottom is a b18b1
     
  4. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    well i would run a p72, but out of the two that you have to choose from id go with the p30
     
  5. Willosi1991

    Willosi1991 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2006
    ok why p72 I can buy that one but can you tell me I also when i buy it, I'm going to CTF central florida turbo to get a ecu set up for that engine.
     
  6. Willosi1991

    Willosi1991 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2006
    why p72 if you can tell I need this as soon as possible. so I need information before I buy somthing thanks!
     
  7. AHHVTEC

    AHHVTEC Well-Known Member VIP

    Messages:
    13,122
    Likes Received:
    245
    Joined:
    Oct 13, 2006
    Location:
    Alabama
    well the p72 ecu is what came in a gsr/b18c1 so it would be best, why are you going to ctf are they going to chip and tune the ecu or something? and one more thing does the head still have the stock b18c intake manifold on it
     
  8. Willosi1991

    Willosi1991 New Member

    Messages:
    66
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 24, 2006
    no it has a skunk 2 and yes when I buy the ecu they are going to make a tune for only that engine.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page