1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Pm6 ecu on b16?

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by 4doorb16, Oct 4, 2003.

  1. 4doorb16

    4doorb16 Junior Member

    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 23, 2003
    I am currently using a pm6 to run my b16 for now untill I get a pr3 or pw0 and want to know if it's safe using that ecu.I have a Fields vtec controller for the vtec and fuel.
     
  2. mellowboy

    mellowboy Senior Member

    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    ChicagoLand, ILLINOIS
    You're v-tec controller is worthless with that ecu since ur v-tec doesn't work.
     
  3. phunky.buddha

    phunky.buddha Admin with a big stick Admin VIP

    Messages:
    28,465
    Likes Received:
    228
    Joined:
    Sep 30, 2002
    Location:
    Dallas / Fort Worth, TX

    No, a VTEC controller can control VTEC on top of an ECU that doesn't have the capability...

    You're probably ok running that ECU as long as you've got your fuel and VTEC engagement point trimmed in correctly, but you really should change out to a B16 ECU.
     
  4. 91dxSiR

    91dxSiR Member

    Messages:
    39
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Sep 14, 2003
    yup my buddy was running a chipped pm6 ecu, and running the vtec on a rpm switch untill he got his pr3 ecu......way faster with the right ecu....spend the money. do it right.
     
  5. mellowboy

    mellowboy Senior Member

    Messages:
    212
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 8, 2002
    Location:
    ChicagoLand, ILLINOIS

    Well thats what i meant thanks.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page