1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Ports on ZC Manifold

Discussion in 'HYBRID -> ED-EF / DA' started by cheese9988, Apr 13, 2004.

  1. cheese9988

    cheese9988 Senior Member VIP

    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    251
    Joined:
    Apr 25, 2003
    Location:
    Lowell, MA
    Hey, I put my zc it runs and everything. But there are these ports here that I am not sure what thier there for. I read something on them to cap them off but the one is sucking in air and if I put my finger on it the engine stalls out. I don't know if they are causing the engine to stumble when you rev it up to???
    [​IMG]
     
  2. Projectzc

    Projectzc Senior Member

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2003
    plug them those are for an auto ZC which yours must have been many moons ago. Plug them up reset the ecu then start the engine you should be fine. Make sure all your other vac lines are hooked up like the map sensor etc.. And yes it is causeing a stumble at a higher rpm.
     
  3. cheese9988

    cheese9988 Senior Member VIP

    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    251
    Joined:
    Apr 25, 2003
    Location:
    Lowell, MA
    That fixed the problem on the first try!!!! Thanks man! :worthy:
     
  4. Projectzc

    Projectzc Senior Member

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 3, 2003
    Good Enjoy driveing! :thumbsup: Oh and its nice to know your ZC use to be an auto so it has not been beat on quite as bad. The only thing that really took the abuse was the old auto tranny.
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page