1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

pr3 ecu

Discussion in 'ECU's, Electronics, and Tuning' started by socolsvtec, May 2, 2005.

  1. socolsvtec

    socolsvtec Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2004
    Location:
    colorado
    are obd1 pr3 & p30 ecu specs the same?
    redline,vtec,fuel,etc..
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    close, but not identical..
     
  3. socolsvtec

    socolsvtec Member

    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Oct 6, 2004
    Location:
    colorado
    would you recommend for ls vtec..or should i use p30?
     
  4. cycloneb18c3

    cycloneb18c3 Senior Member

    Messages:
    1,056
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 10, 2003
    Location:
    New Jersey
    u could run a chipped P28 also...
    Id go with the P30 if ur trying to decide between PR3/P30
     
  5. drpenguin

    drpenguin Senior Member

    Messages:
    498
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 25, 2004
    Location:
    Salem, Or
    Isnt a Pr3 ecu a obd 0? thats what i have and mine is obd 0
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page