1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Problem with Internet

Discussion in 'Computers, Games, Electronics etc' started by CiViC_SOHC, Mar 1, 2006.

  1. CiViC_SOHC

    CiViC_SOHC Senior Member

    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 19, 2005
    Ok I have a Dell Dimension 3000. I keep getting this error all of a sudden. It is in a seperate window and it says and error has been detected (blah blah blah) and gives me prompt to "send report" or "don't send report" and it closes my IE. What the hell is causing this?
     
  2. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    3432423423423234 things.

    something crashed. thats why you get the error report.

    what crashes, IE?

    use firefox. problem solved.
     
  3. BodyDroppedNikes

    BodyDroppedNikes ...PENDEJO.... VIP

    Messages:
    10,593
    Likes Received:
    103
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    caught in a mosh...
    werd. use Firefox. i love it and i highly recommend it
     
  4. CiViC_SOHC

    CiViC_SOHC Senior Member

    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 19, 2005
    How the hell do I get foxfire? I have IE and thats all lol. Im on IE right now at school and I don't get that error..
     
  5. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,580
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
  6. ScrapinSi

    ScrapinSi Senior Member

    Messages:
    3,292
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Feb 27, 2003

    Firefox has been crashing ALOT lately on me... Mainly when running 2-3 tabs. [​IMG]
     
  7. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    its probably your centrino processor :p

    i've YET to crash 1.5.0.1 UNLESS there was a windows media plugin on the page.
     
  8. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,580
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    when WMP is on the page, ocassionally mine will crash.
     
  9. Celerity

    Celerity Well-Known Member

    Messages:
    21,969
    Likes Received:
    146
    Joined:
    Sep 11, 2003
    Fuck Firefox. There, I said it.

    When you load the browser (Start the application) what page is your homepage ? there is prolly a bad script on there that's messing with the browser.

    Gimme the URL and I'll check it out . Or, go to Start -> Run "www.cnn.com" or whatever page is NOT your homepage. This will start your browser on another page besides the homepage, which is good for troubleshooting.

    From there, look into your Java settings (Get the latest versions of everything) and try to browse up to microsoft updates.

    Firefox is Netscape and even if you're into PC Politics, Nutscrape is just as evil and indignant as Microsoft.
     
  10. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    FIREFOX IS NOT NETSCAPE.

    while mozilla 1.0 was started off of the netscape navigator code back in 1997, firefox is pretty much ground-up fresh code.
     
  11. TurboMirage

    TurboMirage YEEAAAHHH VIP

    Messages:
    24,580
    Likes Received:
    696
    Joined:
    May 20, 2003
    Location:
    Central, MA
    you cant deny the fact they look pretty much alike.
     
  12. CiViC_SOHC

    CiViC_SOHC Senior Member

    Messages:
    939
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 19, 2005
  13. Celerity

    Celerity Well-Known Member

    Messages:
    21,969
    Likes Received:
    146
    Joined:
    Sep 11, 2003
  14. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    XHTML has replaced HTML.

    there is nothign wrong with that DTD.

    I see no java applets, as i don't have an account, and simply see the login or else error message.
     
  15. ScrapinSi

    ScrapinSi Senior Member

    Messages:
    3,292
    Likes Received:
    4
    Joined:
    Feb 27, 2003
    Nope... On MY laptop, not the wife's... The wife has no problems with Firefox 1.5, but for some reason mine does... It mainly seems to be when yahoo mail is open for some reason... :\ Or if i'm doing more than one thing (Gettin too multitaskish)...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page