1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

problems with forums

Discussion in 'Members' Lounge' started by cycloneb18c3, Mar 27, 2004.

  1. cycloneb18c3

    cycloneb18c3 Senior Member

    Messages:
    1,056
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Aug 10, 2003
    Location:
    New Jersey
    anytime Im on here, after I post I keep getting the website un avaiable screen. its also after I log in. I enter my user sn and password, and I hit log in and it brings the unavaiable screen up. any one else having a problem? also on the forum list page, there are pictures that I keep getting the red X on.
    im getting it on this page:
    http://www.hondaswap.com/forums/index.php?
    after I post I get the unavail page, then I have to hit back and re enter into the thread to read my post.
     
  2. JDMilan

    JDMilan Senior Member

    Messages:
    6,730
    Likes Received:
    0
    Joined:
    May 11, 2003
    Location:
    Boca Raton, FL
    PM pissedoffsol
     
  3. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    53
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    unavailble?

    there's no such thing.

    you're having a problem with a proxy, firewall, or router, and is on your or your ISP's end... not HS
     
  4. Tonyd0821

    Tonyd0821 Banned

    Messages:
    5,088
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Feb 26, 2003
    you broke teh internet
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page