1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

rear drums

Discussion in 'Wheels / Suspension / Tires / Brakes' started by sinezter, Aug 16, 2007.

  1. sinezter

    sinezter New Member

    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2007
    ok i just replaced my rear drum brakes (not fun at all)... but i relised befor and after i put the new pads on that my rear right tire does brake at all... i pull up the e-brake and only the rear left tire locks up... what do you think it could be, i kno the brakes are installed right, and i connected the brake line but it doesnt do anything... any ideas? thx
     
  2. E_SolSi

    E_SolSi Member of the 20 nut club Moderator VIP

    Messages:
    30,036
    Likes Received:
    3,970
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    CT
    not adjusted correctly?
     
  3. sinezter

    sinezter New Member

    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2007
    uhmm, well thats a posibility, but i don kno how to ajust them? how do you do that?
     
  4. sinezter

    sinezter New Member

    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2007
    ok well its worse then i thought... i changed the back brakes and no i have NO brakes....only the rear right is working, but the other rear isnt adjusting right... and the fronts dont seem to be working ether, i need help on this as soon as posible... the brake pedal isnt even stiff... it only stiffens up when i pump them, then it goes back to soft... plz i need help with this soon...
     
    Last edited: Aug 17, 2007
  5. E_SolSi

    E_SolSi Member of the 20 nut club Moderator VIP

    Messages:
    30,036
    Likes Received:
    3,970
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    CT
    air in the lines?

    bad master cyl?

    leaking anywhere?
     
  6. sinezter

    sinezter New Member

    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Mar 29, 2007
    well im going to bleed the lines 2day, and i dont think there are any leaks... and if that dosnt work then i gess it is the master cylinder or power booster?... but how could those have gone bad? all i did was replace the back brakes
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page