1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Right Side Signal lights and flasher don't work. Help! (Accord exv6 2003)

Discussion in 'General Tech and Maintenance' started by jabbys, Nov 15, 2006.

  1. jabbys

    jabbys New Member

    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 14, 2006
    Hi everyone,

    I'm new here and i'm sorry if this is a trivial problem but i'm trying to figure out what could be wrong with my right turn signal(and see if I can fix it myself). The left turn signal lights and flasher in the dash seem to work fine but when i'm trying to use the righ turn signal, both signal lights on the right side do not come on and the right flasher in the dash does not come on. I checked the bulbs (front and back)and the filament(s) seems intact. When I turn on the hazard lights, only the left side lights and flasher works. I didn't think it was a fuse problem and the only one i checked was the 'HAZARD' fuse and it seemed fine. I'm not sure if there's a fuse that controls just the right side.

    Is there anything else I can check (and how would i check it) myself before taking it in to the mechanic?

    Thanks in advance!
     
  2. ms.tuner

    ms.tuner Banned

    Messages:
    64
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Nov 12, 2006
    its probably your electrical....if you are good at wiring you can fix it....had to do it in mine....only my whole gauge cluster didnt light up.....took me forever to figure out the wiring.....good luck though
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page