1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

sick of this crap...

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by rtpassini, Jun 12, 2004.

  1. rtpassini

    rtpassini Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 14, 2004
    i keep having problems. i just want to drive my car

    heres the story.
    first started it. my main relay was blown. got a new one. it started fixed some stuff to make it run smooth. drove it 100 feet. turned it off. reset the ecu. tried to start it. another main relay blown. someone told me to check my ground. well my ground somehow had volts going through it. (the ground for the relay) i re-grounded it. put another relay in. and now it wont work at all. i dont fucking understand. im also not getting a cel at all. even when my car is just on. my fuel pump turns on when i jump it. but thats the only time. is my ecu fried? please give me some help.
     
  2. rtpassini

    rtpassini Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 14, 2004
    so now that all of hondaswap has viewed this...lol
    anyone have any ideas?
     
  3. MXDesa

    MXDesa Senior Member

    Messages:
    927
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Apr 19, 2003
    Location:
    Queens, New York
    What happens when you try to start it? Does it crank but doesn't fire? Explain exactly what happens. Then go to your car, if it doesn't start, check what you do and do not have as far as spark or fuel. Then post back to see if we can figure this out...
     
  4. pissedoffsol

    pissedoffsol RETIRED

    Messages:
    49,693
    Likes Received:
    54
    Joined:
    Sep 28, 2002
    Location:
    Retirement Home
    del sols + fuel pumps = bad.

    what pump are you running?
     
  5. rtpassini

    rtpassini Member

    Messages:
    50
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Apr 14, 2004
    its the stock fuel pump.

    when i try to start it. it just cranks, doesnt turn over. i know that my fuel pump doesnt go on. and thats why its not starting because it isnt getting fuel.

    the past couple of times it was because of bad relays.

    the fuel pump works when i jump it. i was thinking maybe the fuel pump went out. would. but i dont know if its bad since it works when i jump the main relay...BUT when its jumped and i hear it whining i try to start it and it wont work...
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page