1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Tranny problem NOT GOIN INTO 3RD!!!!

Discussion in 'HYBRID -> EG-EK / DC' started by demon1, Jul 5, 2008.

  1. demon1

    demon1 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    now in the fl, born and raised in the 215 philly b
    i am new to this site not sure how this all works but here goes a just did a ls swap into my eg and got the car running take it out for a drive and i have no 3rd gear everytime you try to put it in 3rd it just grinds and it doesnt feel like it is even clickimg in gear. can anyone help thanks
     
  2. JdmJc

    JdmJc New Member

    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 16, 2008
    Could Be bad Synchros
     
  3. Bkkfarang

    Bkkfarang New Member

    Messages:
    302
    Likes Received:
    5
    Joined:
    Jun 29, 2008
    Location:
    Bangkok and Shenzhen
    sounds like bad synchros , 3rd usally wears out first , is this a jdm motor and trans ?
     
  4. demon1

    demon1 New Member

    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 27, 2008
    Location:
    now in the fl, born and raised in the 215 philly b
    dont know the kid that sold it to me is a du#che i didnt pick the motor up i couldnt make it so someone else got it for me the kid said yea everything is fine on it runs perfect no grinds nothing yea right here i am wit no 3rd
     
Verification:
Draft saved Draft deleted

Share This Page